LOADING...  Please wait.

Inschrijving 2019: rundvlees
Ook in 2019 kan je lekker lokaal rundvlees bestellen van de stieren, die grazen in de weides rond de Abdij van Park. De koeien maken het verhaal van het gemengd bedrijf Boerencompagnie compleet. Er werd geopteerd voor het dubbeldoelras Fleckvieh (familie Simmentaler). Dubbeldoel wilt zeggen dat dit ras zowel voor vlees- als melkproductie ingezet kan worden.

De koeien eten vooral gras, witloofwortels, lekker en voedzaam groenafval van de groenteteelt (loof van worteltjes, prei, kolen), zemelen van onze eigen granen, … (er wordt geen soja gevoederd). De mest van onze dieren wordt gebruikt voor de bemesting van onze weides en akkers. Deze eigen bemesting zorgt voor een vruchtbare en vitale bodem waarop lekkere biologische groenten, kleinfruit, granen, ajuinen, patatten geteeld worden.
En zo is de kringloop van ons gemengd bedrijf rond.
De vleeskalveren blijven zo lang mogelijk bij de moeder en maken dus deel uit van de kudde.

Het vlees is niet biologisch gecertificeerd omdat de dieren geslacht worden in een niet gecertificeerd slachthuis. De boer geeft wel bio voeder en respecteert de normen van de bio wetgeving. Ook de kruiden en andere toevoegingen zijn biologisch.

Een pakket van 8-10 kilo bestaat uit puur rundvlees (enkel worst is gemengd met bio varkensvlees).
In een pakket zit ongeveer:
- 8 worsten
- 6 hamburgers
- 1 rosbief
- 1 entrecote
- 1 schenkel
- 8 biefstuk
- 1.5 kilo gehakt
- 1.5 kilo stoofvlees

Alles is puur rund behalve de worsten: daar wordt varkensvlees aan toegevoegd (varkens met vrije uitloop altijd, biologisch indien beschikbaar). Er zijn geen andere toevoegingen behalve biologische kruiden in hamburgers en worsten.
Het vlees wordt in kleine porties vacuüm getrokken en van een etiket voorzien.
De prijs per pakket bedraagt 17 euro/kilo (of 170 euro per pakket).

Je betaalt 80% (136 euro) vooraf. Na het maken van de pakketten zal duidelijk zijn hoeveel vlees er per pakket voorzien kan worden: het minimum is 8 kilo, het maximum 10 kilo. Bij afhaling van je pakket betaal je het eventuele saldo voor de overige bijkomende kilo’s (tot maximum 10 kilo per pakket).

Proef het verschil: lekker lokaal rundvlees van gezonde dieren!
Na het invullen van dit formulier ontvang je een bevestiging van je bestelling per mail (gelieve zeker je spam hiervoor te checken!)
Waar afhalen? In de loods, Abdijstraat 114, 3001 Heverlee
Wanneer afhalen?
- 24 september 2019
- 29 oktober 2019
- 19 november 2019

Kies onderaan een afhaalmoment naar keuze en vul het aantal pakketten in dat je op dat moment wenst op te halen
Gegevens
Familienaam*

Voornaam*

Straat en huisnummer*

Postcode*

Gemeente*

GSM of Tel*

E-mailadres*

Bestelling
  Rundvlees op 19 november 2019 (17 euro/kg, voorschot 80%)
Totaal van mijn bestelling bedraagt
Je betaalt 80% twee weken na deze online bestelling. De overige kilo`s bij afhalen van je pakket. Je ontvangt onmiddellijk een bevestigingsmail met alle gegevens voor de betaling.
Bedankt! Je ontvangt een bevestiging per mail. CHECK ZEKER OOK JE SPAM HIERVOOR!
Reset 
Powered by Elbowspace.com